About

Blog tentang aktiviti-aktiviti amal di dalam dan luar Malaysia

More About Me...

Kita pesimis dengan kesengsaraan insan yang menderita di serata dunia. Laman ini cuba mengundang kembali sekelumit fitrah insani yang cakna dan peka dengan kesengsaraan insan lain. Infaq di jalan Allah...

RSS Subscribe

Booking.com

Tuesday, January 26, 2010

Pertandingan Futsal Antara Rumah Kebajikan 2010


Tahun ini Pertandingan Futsal Amal Siti Khadijah antara rumah kebajikan Kuala Lumpur dan Selangor akan diadakan lagi di Futsal Frenzy, Seksyen 15 Shah Alam. Kali ini saya akan mengurus dua buah rumah iaitu ASDAF dan juga Madrasah Hashimiah (rumah anak yatim dan miskin pelarian Rohingya). ASDAF akan tampil dengan 2 pasukan lelaki dan 1 pasukan perempuan manakala Madrasah Hashimiah akan tampil dengan 1 pasukan.

ASDAF merupakan pasukan juara bertahan dan tahun ini mereka akan mempertahankan kejuaraan. Bagi Madrasah Hashimiah, ini adalah penyertaannya yang pertama. Walaupun mereka tidak mempunyai padang bola untuk berlatih, ini tidak mematahkan semangat mereka untuk menyertai pertandingan futsal ini.

ASDAF A, johan tahun 2009


Pasukan ASDAF

7 orang akan dipilih dari Madrasah Hashimiah untuk pertandingan futsal ini

Pihak Muslim Aid membuka peluang kepada orang ramai untuk menaja team ASDAF dan Madrasah Hashimiah. Untuk menaja seorang ialah RM50. Seorang pemain akan mendapat sehelai baju dan sepasang kasut futsal. 28 pemain dari 4 pasukan dibuka untuk ditaja. Pada yang ingin menyumbang, boleh hubungi saya atau terus ke pejabat Muslim Aid di 03-22881996.

Untuk resit pengecualian cukai, sila sertakan sekali nama penuh, no telefon, alamat rumah dan slip pembayaran (slip bank), faxkan ke 03-22881966 atau email ke mail@muslimaidasia.com
Bank in ke
Akaun CIMB: 1422-0000070-10-8 atas nama Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia

Muhammad bin Kamarulazizi
pengurus pasukan ASDAF A, B, C dan Madrasah Hashimiah

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...