About

Blog tentang aktiviti-aktiviti amal di dalam dan luar Malaysia

More About Me...

Kita pesimis dengan kesengsaraan insan yang menderita di serata dunia. Laman ini cuba mengundang kembali sekelumit fitrah insani yang cakna dan peka dengan kesengsaraan insan lain. Infaq di jalan Allah...

RSS Subscribe

Booking.com

Friday, January 21, 2011

Utusan Malaysia: Memperkasa Semangat Sukarelawan


Seawal jam lapan pagi, saya sudah menerima beberapa sms dari rakan-rakan dengan ucapan tahniah. Rupanya sempena Hari Sukarelawan Sedunia yang jatuh pada 5 Disember yang lepas, salah seorang wartawan dari Utusan Malaysia telah menebual saya tentang aktiviti-aktiviti saya di Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia (Muslim Aid). Dan hari ini hasil temubual tersebut sudah tersiar di Utusan Malaysia sisipan Mega, 21 Januari 2011. Walaubagaimanapun, dengan adanya sukarelawan-sukarelawan serta individu-individu yang sentiasa memberi sokongan tidak kira dari segi wang, masa dan kepakaran ini yang telah membuatkan saya diperingkat sekarang bersama Muslim Aid. Jutaan terima kasih kepada semua!

p/s Utusan Malaysia Online di sini

Muhammad bin Kamarulazizi

2 comments:

Sekalung penghargaan untuk usaha tuan, semoga diberi kekuatan dan kesihatan untuk lebih maju di masa hadapan.

terima kasih tuan. Dengan sokongan dari individu-individu yang prihatin seperti tuan dan rakan-rakan yang membuatkan Muslim Aid ke tahap hari ini:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...