About

Blog tentang aktiviti-aktiviti amal di dalam dan luar Malaysia

More About Me...

Kita pesimis dengan kesengsaraan insan yang menderita di serata dunia. Laman ini cuba mengundang kembali sekelumit fitrah insani yang cakna dan peka dengan kesengsaraan insan lain. Infaq di jalan Allah...

RSS Subscribe

Booking.com

Sunday, September 29, 2013

Misi Gelandangan Kindness.my Bersama Maybank (FT)


Team Utara Kindness.my selesai dengan Projek Slipar hari ini dan team Kindness.my di Kuala Lumpur pula meneruskan rutin dengan misi gelandangan, Projek Feed The Homeless kali ini mendapat tajaan Maybank (Federal Territory). Empat ratus pek asas kebersihan seperti berus dan ubat gigi diagihkan kepada warga gelandangan. Sukarelawan Kindness.my dan Maybank berkumpul di Menara Maybank jam12.30 pagi sebelum bergerak di lokasi-lokasi tumpuan gelandangan seperti Bangkok Bank, Hotel Cintamani, Petaling Street dan Chow Kit. Pengagihan selesai jam 2 pagi.

berkumpul dan taklimat di Menara Maybank


Bersiap sedia untuk misi gelandangan

team dari Maybank

team dari Kindness.my

misi bermula

Kindness.my menyediakan perkhidmatan CSR (corporate social responsibility) event management untuk syarikat korporat. Perkhidmatan ini disesuaikan dengan "requirement" yang diinginkan. Pada syarikat yang memerlukan khidmat Kindness.my dengan harga yang sangat berpatutan, boleh hubungi saya di matt@kindness.my atau 0123377195.

Muhammad bin Kamarulazizi
Founder Kindness.my
www.facebook.com/kindness.my

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...