About

Blog tentang aktiviti-aktiviti amal di dalam dan luar Malaysia

More About Me...

Kita pesimis dengan kesengsaraan insan yang menderita di serata dunia. Laman ini cuba mengundang kembali sekelumit fitrah insani yang cakna dan peka dengan kesengsaraan insan lain. Infaq di jalan Allah...

RSS Subscribe

Booking.com

Saturday, June 13, 2015

Lameya taja Projek Kurma Kindness MalaysiaPelancaran produk Lameya iaitu pemakanan sunnah semalam bertempat di Saloma Bistro dihadiri oleh pengasas Lameya sendiri iaitu Ella Aminuddin dan Jojie Aminuddin beserta dengan pasangan masing-masing. Lameya menggunakan ramuan sama seperti buah-buahan Sunnah Rasulullah SAW termasuk Habatus Sauda, Delima, Zaitun dan Buah Tin yang sebelum ini diamalkan mereka sendiri, kali ini Ella dan Jojie memperkenalkan produk terbaru, Lameya yang lengkap diadun bersama kolagen ikan Kod serta vitamin C.

team Kindness Malaysia

Pelancaran dilakukan di Saloma Bistro


Pihak Lameya turut mengumumkan dengan setiap pembelian produk Lameya, RM5 akan disalurkan kepada Kindness Malaysia untuk Projek Kurma yang akan dijalankan pada bulan Ramadan akan datang. Projek Kurma ini merupakan satu inisiatif Kindness Malaysia dimana kurma Mariami akan diberikan percuma kepada orang ramai yang dalam perjalanan pulang ke rumah dari tempat kerja. Kesesakan lalu lintas dan kesuntukan masa membuatkan orang ramai terpaksa berbuka puasa di dalam kenderaan dan dengan adanya kurma ini akan memudahkan orang ramai berbuka puasa secara ringan.

Untuk tahun 2015, 5000 pek kurma akan diagihkan kepada orang ramai secara percuma di beberapa lokasi terpilih seluruh negara. Pihak Kindness Malaysia mengucapkan jutaan terima kasih kepada Lameya kerana bersama-sama melakukan dan menyebarkan kebaikan buat rakyat di Malaysia.

Credit gambar thephotolicious dan adryaziz

Muhammad bin Kamarulazizi
Pengasas
Kindness Malaysia
www.facebook.com/kindness.my

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...