About

Blog tentang aktiviti-aktiviti amal di dalam dan luar Malaysia

More About Me...

Kita pesimis dengan kesengsaraan insan yang menderita di serata dunia. Laman ini cuba mengundang kembali sekelumit fitrah insani yang cakna dan peka dengan kesengsaraan insan lain. Infaq di jalan Allah...

RSS Subscribe

Booking.com

Sunday, December 26, 2010

Terima Kasih Kepada Penderma Untuk Program Malam Amal Setulus Kaseh Bersama Maher Zain


Semoga semua yang terlibat dengan Majlis Makan Malam Setulus Kaseh Bersama Maher Zain terutamanya urus setia dari Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia, Rumah Titian Kaseh, Innovative Management Consultancy, Alumni ESQ, Ramiza Synergy dan juga syarikat lain, juga kepada penderma-penderma yang sangat bermurah hati, korporat-korporat seperti Kuwait Finance House, MB Perak, Datuk Zambry, kerabat Selangor, kerabat Terengganu dan lain-lain serta rakan-rakan sukarelawan yang tidak putus memberi kerjasama yang tidak ternilai dan tidak dilupakan kepada Maher Zain Malaysia Fan Club yang sentiasa memberi sokongan padu kepada majlis amal ini.

Hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa kalian, sepeti yang disebut di dalam al-Quran, surah al-Baqarah ayat 261.

Perumpamaan orang yang menginfakkan hartanya di jalan Allah seperti 1 biji yang menumbuhkan 7 tangkai, pada setiap tangkai ada 100 biji. Allah melipatgandakan bagi siapa yang Dia kejendaki dan Allah Maha luas, Maha Mengetahui (al- Bararah: 261)
Terima kasih semua.

Muhammad bin Kamarulazizi

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...