About

Blog tentang aktiviti-aktiviti amal di dalam dan luar Malaysia

More About Me...

Kita pesimis dengan kesengsaraan insan yang menderita di serata dunia. Laman ini cuba mengundang kembali sekelumit fitrah insani yang cakna dan peka dengan kesengsaraan insan lain. Infaq di jalan Allah...

RSS Subscribe

Booking.com

Thursday, March 17, 2011

Program Ibu Tunggal Anjuran Muslim Aid di MHI TV3


Alhamdulillah pada 15 Mac 2011, Program Kulinari untuk Ibu Tunggal anjuran Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia dengan kerjasama Silverspoon International Colleague telah mendapat liputan di rancangan Malaysia Hari Ini (MHI) di TV3. Liputan kali ini menengahkan peluang kepada golongan korporat dan juga individu untuk menaja ibu-ibu tunggal ini mengikuti program yang akan dibimbing oleh chef selebriti iaitu Chef Zam. Sudah ramai ibu tunggal telah mendaftar bagi program kulinari dan pada masa yang sama, proses mendapatkan tajaan juga giat dijalankan bagi memberi peluang kepada ibu tunggal mengikut program ini secara percuma.

di rancangan MHI TV3

taklimat diberikan sebelum bermula siaran

rakaman dijalankan bersama Abby Fana, Fidtri dan Chef Zam

Pada golongan korporat, SME mahupun individu yang ingin menyumbang ke tabung ibu tunggal Muslim Aid, boleh lakukannya di akaun CIMB di 1422-0000070-10-8 atas nama Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia. Setiap sumbangan akan diberi resit pengecualian cukai. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi 03-22881996.

Muhammad bin Kamarulazizi

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...