About

Blog tentang aktiviti-aktiviti amal di dalam dan luar Malaysia

More About Me...

Kita pesimis dengan kesengsaraan insan yang menderita di serata dunia. Laman ini cuba mengundang kembali sekelumit fitrah insani yang cakna dan peka dengan kesengsaraan insan lain. Infaq di jalan Allah...

RSS Subscribe

Booking.com

Monday, July 29, 2013

Projek TajaMereka Mini di Madrasah Hashimiah


Alhamdulillah, walaupun ini adalah tahun pertama Kindness.my melaksanakan Projek TajaMereka, Kindness sudah dapat menempah tujuh hari untuk berbuka puasa bersama dengan anak-anak yatim dan miskin pelarian di Madrasah Hashimiah. Sambutan sangat menggalakkan dan orang ramai sudah mula memberi kepercayaan kepada Kindness.my sebagai sebuah platform untuk melakukan aktiviti amal terutama di bulan Ramadhan ini.

mencuba songkok baru

majlis berbuka puasa

bersama songkok baru

dermawan dan sukarelawan yang hadir

kacang stew antara menu berbuka puasa

Projek TajaMereka Mini di Madrasah Hashimiah ini bermula Ahad lepas, 28 Julai 2013 dengan kehadiran beberapa orang para penderma dan sukarelawan. Anak-anak Madrasah Hashimiah ini juga menerima songkok yang telah dihadiahkan oleh isteri seorang arwah yang baru sahaja meninggal dunia awal bulan Julai ini. Anak-anak Hashimiah ini kelihatan gembira dengan songkok baru mereka.

Hari-hari lain untuk Projek TajaMereka Mini di Madrasah Hashimiah ialah pada 31 Julai, 2, 3, 4, 5 dan 6 Ogos 2013. Semoga pada yang telah menyumbang untuk Projek TajaMereka ini sentiasa mendapat keberkatan dariNya.

Muhammad bin Kamarulazizi
Pengasas Kindness.my
www.facebook.com/kindness.my

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...