About

Blog tentang aktiviti-aktiviti amal di dalam dan luar Malaysia

More About Me...

Kita pesimis dengan kesengsaraan insan yang menderita di serata dunia. Laman ini cuba mengundang kembali sekelumit fitrah insani yang cakna dan peka dengan kesengsaraan insan lain. Infaq di jalan Allah...

RSS Subscribe

Booking.com

Wednesday, September 11, 2013

Projek Cadar Bersama Penghuni Badan Kebajikan Siti Khadijah


Projek Cadar anjuran Kindness.my diteruskan lagi dan kali ini penerimanya ialah warga penghuni Badan Siti Khadijah, Kota Damansara. Tiga puluh set cadar telah disampaikan kepada mereka dan fundraising yang dilakukan hanya mengambil masa kurang dari tiga hari. Respon daripada orang ramai cukup memberansangkan apabila team Kindness.my memuatnaikkan poster untuk Projek Cadar ini.

Jenis kualiti cadar juga dipilih dengan teliti bagi memastikan keselesaan penerima manfaat ini. Kain 100% cotton dipilih dengan harga istimewa dimana harga asal bagi setiap cadar ini hampir RM200, namun begitu harga yang kami dapat hanyalah RM29.90.


anak-anak BKSK dengan sumbangan cadar baru

harga asal cadar RM189

poster yang dimuatnaik dalam Facebook


Projek Kindness.my dapat liputan di rancangan Nona TV3

InsyaAllah lebih banyak projek untuk sebarkan kebaikan akan dilakukan bukan sahaja di Kuala Lumpur, tetapi di negeri-negeri lain. Sertai perancangan projek Kindness.my dengan menyertai kumpulan sukarelawan Kindness.my dan like fanpage Kindness.my sebagai tanda sokongan anda untuk menyebarkan kebaikan.

Muhammad bin Kamarulazizi
Pengasas Kindness.my
www.facebook.com/kindness.my

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...